KAY BOERS INSTALLATIETECHNIEK ENSCHEDE


PRODUCTENHier een beknopt overzicht van producten en apparaten die ik verwerk dan wel aanbeveel om een kwalitatief goed eindresultaat te bereiken. Mijn voorkeur gaat uit naar de zogenaamde A-merken. Kijk voor uitgebreide product informatie bij één van mijn leveranciers. Bijvoorbeeld Plieger Nederland.

Remeha hoogrendements ketels in diverse uitvoeringen.Zowel in solo (alleen CV) als in combi (met warmwater voorziening) leverbaar.
Uiteraard ook andere merken o.a Nefit - Vaillant - Bosch.

Diverse merken sanitair die garant staan voor kwaliteit en design en een waarborg zijn voor een mooi eindresultaat. Bijvoorbeeld Spinx -
Duravit - Villeroy en Boch.

Radiatoren in verschillende uitvoeringen afhankelijk van capaciteit, ook design radiatoren in vele modellen.
 


Ook het leveren en monteren van water onthardings apparatuur behoort tot de mogelijkheden. Een kwalitatief hoogwaardig product voor een goede waterkwaliteit en een ruime besparing op zeep, vaatwas tabletten etc. Besparing op alle schoonmaakmiddelen van 50-75%. Nooit meer glascorrosie of witte aanslag.
Vermindering van huidproblemen en langere levensduur van wasmachine, koffiezetapparaat, kranen, sanitair, waterkoker, cv-ketel enzovoort. Al met al een rendabele investering. Neem contact op voor informatie en prijs.
KAY BOERS INSTALLATIETECHNIEK
JOSINKSTRAAT 82 A 7547 AC ENSCHEDE
Mobiel  06-37126690

info@kbinstal.nl